Què és Gestalt Coaching?

El Gestalt Coaching és un procés d’acompanyament temporal que et permet viure plenament aquí i ara, adonant-te de com ho fas, per poder responsabilitzar de la teva vida, i gaudir així d’una existència més plena i enriquidora. Si creus que hi ha una distància entre el que ets i el que vols arribar a ser, aquest procés et pot ajudar a recórrer aquest camí.

dolor

Per a qui és convenient ?

El procés de Gestalt Coaching està especialment indicat en situacions de crisi personal, de canvi, inseguretat, desorientació, por, estrès, ansietat, angoixa, falta de sentit de la vida, tristesa, depressió, dol, insatisfacció, problemes en qualsevol tipus de relació o de parella, canvis en l’àmbit laboral … En general, qualsevol malestar emocional que estigui indicant que alguna cosa interna o externa convé canviar.


Quins són els beneficis?

El procés ens permet apropar-nos a l’assoliment dels nostres objectius, desenvolupar-nos personal i professionalment. Els beneficis d’un procés de Gestalt Coaching poden ser:

  • Generar benestar emocional.
  • Millorar la comunicació en les teves relacions.
  • Planificar el teu futur i aconseguir els teus objectius.
  • Començar allò que estàs postergant des de fa temps i prendre decisions més conscients i efectives

VIAS DEL TREN HACIA EL MAR


Com es desenvolupa el procés?

T’ofereixo una primera entrevista per conèixer la teva demanda, presentar i explicar el mètode. Pactarem la freqüència de les trobades, setmanal o quinzenal, i t’acompanyaré en la definició dels teus objectius per iniciar el procés.

Utilitzaré tècniques de PNL, una forma d’acompanyar gestàlticament  en la presa de consciència i responsabilitat, i la metodologia Coaching per assolir els teus objectius. Al llarg del procés et proposaré exercicis per descobrir noves mirades i nous recursos per gestionar les teves necessitats. La durada de cada sessió és d’una hora, no acostumo a fer més de 15 sessions.

En finalitzar, revisarem els teus objectius, valorarem el procés realitzat, buscant la conveniència de tancar en el moment en què tu ho decideixis, basat en la capacitat d’autoregulació i responsabilitat personal aconseguits.

crecimiento excelencia

Professionals

JOSÉ SERRANO-