– Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona. Núm. col·legiada 39491

– Màster en Psicoteràpia Transpersonal en l’Institut de Psicologia Transpersonal de Barcelona (IPBT)

– Postgrau en Integració de Somnis en Mondesomnis

-Postgrau en Psiconeuroinmunología per la EFHRE International University (Regenera)

– Ampliant formació actualment en Psiconeuroinmunoendocrinologia en el Màster de l’Institut Xevi Verdaguer

– Curs de promoció de la salut de la dona al Centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris (CAPS)

– Membre de l’International Association for the Study of Dreams (IASD)

– Membre Científic de la Sociedad Española de Microbiota, Probióticos y Prebióticos (SEMiPyP)


 Sempre he sentit fascinació per la naturalesa humana. Recordo els dubtes que vaig tenir a l’hora d’estudiar medicina sobre si podia ser millor estudiar psicologia. Una part de mi ja tenia la intuïció que no es podia entendre per separat el cos i la psique humana, que tot estava relacionat, per això vaig decidir començar per conèixer en profunditat la biologia i la malaltia.

La medicina em va donar una base magnífica però em faltava per explorar la dimensió psicològica de l’experiència humana i com afectava en l’aparició del malestar. En aquest camí d’investigació i també de treball propi, he tingut la sort de trobar grans mestres que m’han guiat en aquest, sovint difícil aprenentatge, de saber qui ets i què necessites per trobar-te bé.

Darrerament, el descobriment de la psiconeuroinmunologia, ciència que estudia la relació entre els diferents sistemes de l’organisme, m’ha permès poder integrar i ampliar els coneixements previs per oferir un acompanyament terapèutic global, centrat en les necessitats de cada persona.

Tant el malestar psicològic com els trastorns digestius, hormonals o autoimmunes, entre d’altres, poden ser la manifestació d’una pèrdua de la capacitat d’autoregulació de l’organisme i es poden millorar tractant l’arrel del malestar. Quan l’enfocament tradicional no t’ha funcionat, si ho vols, puc acompanyar-te en el camí de recuperar el teu benestar mitjançant un abordatge integral.