Abel Balsells

– Diplomado en Fisioteràpia (Universitat de Lleida)

– Màster en Psiconeuroimmunoendocrinologia – PNIE (KenZen Formació – Institut Xevi Verdaguer).

– Curs monogràfic de les lesions d’espatlla (FUB Manresa – Lluis Puig).

– Curs de detecció, diagnòstic i tractament amb Teràpia Manual de dolències múscul-esquelètiques per disfuncions viscerals (Fisioformación).El motiu que em va portar a estudiar fisioteràpia va ser el meu afany per ajudar a les persones a aconseguir la seva màxima funcionalitat i benestar, i l’interès per conèixer la fisiologia humana i donar resposta a les seves alteracions. Dins de la fisioteràpia, l’àmbit que més m’apassiona, és el de la traumatologia, relacionat amb la recuperació de les diferents lesions del sistema múscul-esquelètic.

Posteriorment vaig complementar la meva formació en fisioteràpia amb el màster en PNIE per tal de comptar amb més eines terapèutiques per tractar i optimitzar els factors que condicionen la salut dels nostres pacients.

El meu objectiu en la pràctica clínica es basa en guiar al pacient cap a la seva recuperació a partir d’un enfocament global i integratiu, a través de les diferents eines físiques, pròpies de la fisioteràpia; la millora dels hàbits de vida, els pilars bàsics de la salut; i l’educació del pacient envers el seu estat, per tal que entengui el que li passa i quines són les solucions.