252018Ene
El nostre professor de Ioga

El nostre professor de Ioga

La meva trajectòria en el ioga ha estat una experiència de vida. Aquest art mil·lenari em va proporcionar una experiència d’unió entre la part física, la mental i l’energètica o interior (ànima).

La meva primera experiència amb el ioga em va fer sentir que en ell s’unien els diferents aspectes que abans he esmentat, donant-li una profunditat i una grandesa que no podia imaginar.

Després de superar les etapes més físiques, s’arriba a una etapa en la qual descobreixes aspectes més subtils i profunds, els quals són inevitables.  Fins i tot els practicants novells després d’ un curt temps de pràctica ja tenen experiències de transformació a nivell físic i també a nivell interior (Emocional i Sentimental).

El ioga, indiscutiblement, va transformar la meva vida, proporcionant-me uns beneficis físics, i la vegada donant-me una major profunditat en la meva mirada interior.

M’agrada dir que el ioga és un treball: ens posem a treballar amb el cos (part física) però posant la consciència plena (part mental).  La ment està enfocada cap a l’interior, sentint tot el que està succeint. Tot aquest treball agafa profunditat a traves de la respiració conscient, que és la porta  que obrim per aquest viatge interior que ens transforma.

Pere Gràcia