292018May
Si et cuides per fora, per què no ho fas també per dins?

Si et cuides per fora, per què no ho fas també per dins?

A QUI POT AJUDAR LA TERÀPIA GESTALT?

La Teràpia Gestalt pot ajudar a les persones que experimentin quadres d’Ansietat, Estrès, Pors, Pànic o Fòbies infundades, Depressió, Baixa Autoestima, Timidesa o Inseguretat.

Ajudarà a aquelles persones que experimentin dificultat per a gestionar emocions com la ira, la tristor o la por i/o sentint ressentiment, enveja, gelosia o culpa, que les limitin i les facin infelices o provoquin que facin mal a les persones que estimen al seu entorn.

També ajudarà a aquelles persones que es trobin en un procés de dol per la pèrdua d’un familiar, per la separació de la parella, la pèrdua d’una feina o el fracàs d’un projecte vital i es sentin frustrades, insatisfetes, desorientades, confuses o desmotivades

QUINS CANVIS EXPERIMENTA UNA PERSONA QUE REP TERÀPIA GESTALT?

Primer de tot, la teràpia Gestalt no es rep, es fa. Es tracta d’una trobada entre dues persones, on el terapeuta acompanya i dona suport a la persona en el procés que està vivint, perquè pugui activar els seus recursos personals i trobar solucions a les seves dificultats i conflictes emocionals. És un treball que es realitza entre dos.

La persona aconsegueix una major consciència de si mateixa, del seu entorn, i dels seus mecanismes relacionals. Això li permet flexibilitzar les seves rigideses, legitimar les seves sensacions i les seves emocions, adonar-se d’allò que necessita, i donar-se permís per aconseguir-ho. Descobreix com donar-se suport a si mateix per reprendre les regnes de la seva vida.Jose Serrano

Gestalt Coach